2 Μαρτίου 2010

Περίεργη αυτοκτονία ναύτη.

Κρεμασμένος σε δέντρο βρέθηκε το πρωί , κοντά στο Ναυτικό Παρατηρητήριο Αγριλιάς Λέσβου όπου υπηρετούσε τη θητεία του 24 χρονος ναύτης. Τη λύπη τους για το χαμό του άτυχου ναύτη εξέφρασαν ο υπουργός Άμυνας Ευ. Βενιζελος, ο αναπληρωτής υπουργός Πάνος Μπεγλίτης και η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού.
Για το συμβάν έχει διαταχθεί προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας ο ναύτης που ήταν υπηρεσία είχε επισκεφθεί, μαζί με συνάδελφό του, μπάρ της περιοχής.

2 σχόλια:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥ είπε...

Απίστευτο πραγματικά και παράλληλα λυπηρό συμβάν για τον 24χρονο παλικάρι.Η πραγματική αιτία που οδήγησε τον νέο, σε μία τόσο μακάβρια πράξη θα παραμείνει ένα μυστήριο.Πολλά συλληπητήρια στην οικογένειά του και ο θεός να αναπάβει την ψυχή του.