8 Νοεμβρίου 2010

Eπιμνημόσυνη Δέηση για τους Πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού σε Καιρό Πολέμου και Ειρήνης κατά την Εκτέλεση του Καθήκοντος .


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010, στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού σε καιρό πολέμου και ειρήνης κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων. Κατά την τελετή εναποτέθηκαν στο οστεοφυλάκιο του μνημείου των πεσόντων τα οστά του Αντιπλοιάρχου Βασιλείου Αρσλάνογλου, Κυβερνήτη του Υ/Β ΓΛΑΥΚΟΣ, ο οποίος εφονέφθη στο λιμένα Βαλέτα της Μάλτας την 4η Απριλίου 1942 κατά την διάρκεια βομβαρδισμού από Γερμανικά Αεροσκάφη.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ, τα μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, Επίτιμοι Αρχηγοί, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών, εν αποστρατεία Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, Βετεράνοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αντιπροσωπείες Ναυτικών Δοκίμων και Δοκίμων Υπαξιωματικών καθώς και συγγενείς των πεσόντων σε καιρό πολέμου και ειρήνης κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Πηγή: Kranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: