9 Απριλίου 2010

Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής 15 - 18 Aπριλίου.


Το 8ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής, Best Value Yachting 2010, ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 15 Απριλίου στο Λιμάνι Λαυρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Απριλίου. Η αγορά ενός σκάφους για τους λάτρεις της θάλασσας αποτελεί στόχο και όνειρο που δεν μπορεί να πτοήσει ούτε η οικονομική κρίση. Για όλους εκείνους που δε θέλουν να αναβάλουν τα καλοκαιρινά τους ταξίδια με το δικό τους σκάφος, η Best Value Yachting, το καθιερωμένο πλωτό σαλόνι μεταχειρισμένων σκαφών, έρχεται για να βοηθήσει τους φίλους της θάλασσας να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους μεταχειρισμένο σκάφος αναψυχής στην καλύτερη τιμή.

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, στο γραφικό λιμάνι του Λαυρίου, η Best Value Yachting συγκεντρώνει εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής και πολλούς ιδιώτες, οι οποίοι παρουσιάζουν με τον πιο ζωντανό και άμεσο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Η Best Value Yachting έχει δυο βασικά πλεονεκτήματα που καθιστούν την επίσκεψη σε αυτή απαραίτητη για κάθε υποψήφιο αγοραστή σκάφους. Το πρώτο είναι ότι καλύπτει όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρονται σήμερα στην Eλλάδα για αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους. Και το δεύτερο είναι ότι όντας πλωτή, όχι μόνο παρουσιάζει τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά τους, αλλά επιτρέπει και τις δοκιμές, ώστε ο αγοραστής έχοντας σταθμίσει όλες τις δυνατότητες και τις ανάγκες του να μπορέσει να πάρει την τελική του απόφαση αφού κάνει μια επί τόπου δοκιμή του σκάφους που τον ενδιαφέρει.
Χορηγοί της Best Value Yachting 2010 είναι η seaSOS-Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης και το e-shop.gr. Χορηγός Eπικοινωνίας είναι η Xρυσή Ευκαιρία. Media Partners είναι τα περιοδικά Nautica, Yachting Capital, Captain Style, Thalassa και οι διαδικτυακοί τόποι ortsa.gr, sail4all.gr, e-skafos.gr και all4yachting.com
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη & Παρασκευή 15.00-20.00, Σαββατοκύριακο 10.00-20.00

Tο καθιερωμένο ραντεβού για τους λάτρεις της πλωτής πολυτέλειας είναι από 16 ως 20 Σεπτεμβρίου στην Exclusive Yachting 2010, την 9η Πλωτή Παρουσίαση Σκαφών Aναψυχής, Προϊόντων και Yπηρεσιών Yachting και Lifestyle.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία EuroPartners στο τηλ: 210 92 21 254, e-mail: info@europartners.gr ή επισκεφθείτε το www.europartners.gr


Πηγή: mediashipping.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: