19 Απριλίου 2011

Άνοιγμα του ΟΛΘ σε Κόσοβο και Αλβανία.

Με στόχο την προσέλκυση πελατών, επισκέψεις σε Κόσοβο και Αλβανία ξεκίνησε αντιπροσωπεία της ΟΛΘ ΑΕ. Στην Πρίστινα, την πρωτεύουσα του Κόσοβου, βρίσκονται από χθες στελέχη του Οργανισμού. Σκοπός είναι η συνάντηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου του Κοσόβου και ειδικότερα με παράγοντες του εμπορίου και της βιομηχανίας της χώρας, οι οποίοι είτε διακινούν, είτε θα μπορούσαν να διακινήσουν φορτία μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Στις επαφές που θα πραγματοποιήσουν τα στελέχη της ΟΛΘ ΑΕ στην Πρίστινα θα αναφερθούν στα πλεονεκτήματα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και θα ενημερώσουν για τις μειώσεις των τιμολογίων της ΟΛΘ για τα in transit εμπορευματοκιβώτια - μείωση 20% στο κόστος εναπόθεσης και παραλαβής από τον ΣΕΜΠΟ και αύξηση 50% στην αποθηκευτική ατέλεια.
Την προσεχή Τετάρτη η αντιπροσωπεία της ΟΛΘ ΑΕ θα μεταβεί στην Αλβανία, όπου σε δύο ημέρες θα επισκεφθεί τρία λιμάνια της χώρας, του Σενγκίν, του Δυρραχίου και της Αυλώνας. Τα στελέχη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης θα δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις των τριών λιμένων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή δράσης της ΟΛΘ ΑΕ και θα συζητήσουν με τους υπεύθυνους τις πιθανότητες συνεργασιών.
Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής πολιτικής, που εφαρμόζει η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ, για τον Σεπτέμβριο, προγραμματίζει ανάλογες επαφές εκ νέου στη Σόφια, αφού και η Βουλγαρία αποτελεί πεδίο ενδιαφέροντος για τη διαμετακόμιση φορτίων μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκη

Πηγή: G.S.N

Δεν υπάρχουν σχόλια: