4 Οκτωβρίου 2016

Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου «Τριήρης. Τακτική & Επιχειρησιακό Περιβάλλον στην Αρχαία Ελλάδα»

Τελετή Απονομής Βραβείων Διαγωνισμού Ναυτικής Επιθεώρησης & Παρουσίαση Βιβλίου με τίτλο «Τριήρης. Τακτική & Επιχειρησιακό Περιβάλλον στην Αρχαία Ελλάδα»

 
Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε επί του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Θωρηκτό Γ. ΑΒΕΡΩΦ, η τελετή απονομής βραβείων του διαγωνισμού Φωτογραφίας και Μελετών του περιοδικού Ναυτική Επιθεώρηση, από τον Υπαρχηγό ΓΕΝ Υποναύαρχο Δημοσθένη Χέλμη ΠΝ.

Εν συνεχεία, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού (ΥΙΝ), Πλοίαρχος Λεωνίδας Τσιαντούλας ΠΝ, παρουσίασε το βιβλίο με τίτλο: «Τριήρης. Τακτική & Επιχειρησιακό Περιβάλλον στην Αρχαία Ελλάδα».

 
Το εν λόγω βιβλίο, εκδόσεως ΥΙΝ, προλόγισε ο Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Ιωάννης Μάζης, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και η συγγραφέας του, κυρία Κρίστυ Εμίλιο-Ιωαννίδου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού της συγγραφέως "Ναυσίμαχος, ο πιο μικρός κυβερνήτης Τριήρους" από την κόρη της Κασσάνδρα Θεοδωράτου.

Φωτογραφίες και βίντεο από το Φρυκτωρίες διαδικτυακό κανάλι

(Ευχαριστούμε θερμά το Φρυκτωρίες)


το είδαμε στο ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια: