3 Νοεμβρίου 2014

Το πλέον hi-tech κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο "Quantum of the Seas" ξεκινάει το παρθενικό του ταξίδι... (εκπληκτικές φωτογραφίες)

Εχει χαρακτηριστεί ως το πιο ανεπτυγμένο τεχνολογικά κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε ποτέ. Διακοσμημένο από συσκευές που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ανέσεις και χλιδή πέρα από κάθε φαντασία. 


Η αρθρογράφος της DailyMail, Κάρολ Νράιβερ, ωστόσο, επισημαίνει με αρκετή δόση χιούμορ (και βρετανικού φλέγματος) ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi μέσω του iPhone της.

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι παροδικό και αναμένεται να λυθεί άμεσα, καθώς, θα αποκατασταθεί όταν το πλοίο φθάσει στην Καραϊβική.

Το επιβλητικό Quantum of the Seas ξεκινάει για το παρθενικό του ταξίδι από το Σαουθάμπτον στην Κορνουάλη. Από εκεί θα ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη και θα εγκατασταθεί στην Καραϊβική.

Με μήκος στα 348 μέτρα και ύψος 92 μέτρα το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο είναι φθάνει σε μέγεθος πέντε Boeing 747 σειρά και είναι το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.
Στο εσωτερικό του τα πάντα θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας με μπαρμεν ρομπότ, εξομοιωτή αλεξίπτωτου ελεύθερης πτώσης, το πρώτο ψηφιακό σύστημα ψυχαγωγίας στον κόσμο, συγκρουόμενα, εικονικά μπαλκόνια και δωμάτια χωρίς παράθυρα.
Το Quantum of the Seas έχει 18 καταστρώματα, 16 γυάλινους ανελκυστήρες, 2090 καμπίνες και χώρο για να φιλοξενήσει περίπου 5000 επιβάτες και 1500 άτομα προσωπικό.
Εκτός από αυτά υπάρχουν εστιατόρια σε στιλ Λας Βέγκας, μπαρ, καταστήματα που πουλάνε τα πάντα, πισίνες, τζακούζι και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: